Snimio Krešo Puklavec
Prema izboru portala Drava.info i Radio Drave nagradu za najboljeg igrača mjeseca Prve županijske nogometne lige u listopadu je ponio prvi topnik lige i napadač Borca iz Imbriovca, Bojan Vručina.

Transfer Bojana Vručine ovoga ljeta u imbriovečki Borac postao je prava senzacija te se taj potez uprave kluba pokazao kao pun pogodak.

Snimio Mario Perlok

Vručina je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao dvadeset i tri pogotka, čak devet više od Marka Jurčića i jedanaest od Ivana Hajdića, koji su mu prvi pratitelji na ljestvici strijelaca. Najraspucaniji je bio u 7. kolu na gostovanju u Kalinovcu gdje je domaćeg vratara matirao čak šest puta.

Uz dvadeset i tri pogotka Vručina je svojim asistencijama gurao svoje suigrače u mrtve šanse a puno njih je završilo i pogotkom.

Snimio Krešo Puklavec

Htio bih se zahvaliti što ste mene izabrali za igrača mjeseca listopada. Mislim da sam zasluženo osvojio ovu nagradu s obzirom na učinak na terenu. Naravno to ne bi bilo moguće bez pomoći ekipe koja zadnjih 5-6 utakmica funkcionira savršeno. Trebalo nam je na početku malo vremena da se uigramo i “nađemo” ali sad sve to izgleda odlično. Cilj nam je ostati do kraja sezone tu gdje smo sad, osvojiti prvenstvo i probati u Kupu otići do kraja – rekao nam je Vručina.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva ostala su tri kola i vjerujemo da će prvi topnik lige još nekoliko puta primorati suparničke vratare da vade loptu iz mreže.