Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Studentska menza na Sjeveru u ponedjeljak napokon otvara svoja vrata

Studentska menza u Sveučilišnom centru Sveučilišta Sjever u Koprivnici počinje s radom u ponedjeljak, 14. listopada, a svečano će biti otvorena toga dana u 14 sati, stoji u obavijesti koju smo primili sa Sjevera.

Restoran će tako studentima biti na raspolaganju drugi tjedan nastave, a za meni će se brinuti tvrtka KTC. Uz restoran studentima će na raspolaganju biti i kafić.

– Sretni smo što će naši studenti i nastavnici imati mogućnost prehrane u krugu našeg studentskog kampusa. Nadamo se da će to dodatno pozitivno utjecati na sveukupno zadovoljstvo studenata i kvalitetu studentskog života u Sveučilišnom centru Koprivnica – istaknuo je prorektor Mario Tomiša.

Sveučilište Sjever je u studentski restoran koji se nalazi u objektu koji je dan na korištenje od strane Grada Koprivnice uložilo 3,5 milijuna kuna vlastitog novca. To je, osim toga, i jedina studentska menza u okviru hrvatskih javnih sveučilišta koju nije financirala država. Na natječaju za zakup i vođenje prostora studentskog restorana i kafića, koji je raspisalo Sveučilište Sjever, pobijedila je tvrtka KTC koja je i dosad imao ugovor s MZO, ali je studentski restoran bio u njihovom prostoru. Sada će studenti imati mogućnost prehrane u sklopu Kampusa.

zatvori