Četvrtak, 25. travnja 2024.

STRAŠNA TRAGEDIJA Poginuo pod kotačima traktora kojim je upravljao

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke izvjestili su o tragičnoj pogibiji traktorista. Kako stoji u priopćenju, tragedija se dogodila u šumskom predjelu nedaleko Podravskih Sesveta.

48-godišnjak sa šireg đurđevačkog područja upravljao je traktorom IMT 558 koprivničke registracijske oznake krećući se makadamskim putem u smjeru Ulice Draganci. Za traktor je bio prikopčan cjepač drva.

Iz zasad neutvrđenih razloga vozač je traktorom skrenuo s makadamskog puta na povišeni dio zemljane bankine, izgubio je nadzor nad traktorom te je van makadamskog puta prednjim dijelom traktora udario u drvo bagrema. Pri tom je ispao iz sjedala te je ostao prikliješten ispod kotača stroja kojim je upravljao.

Očevidne radnje na mjestu događaja obavila je općinska državna odvjetnica uz stručnu pomoć policijskih službenika i nazočnost mrtvozornice.

Državna odvjetnica odredila je obdukciju smrtno stradalog 48 – godišnjaka, dok će policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Recimo i da policija za sad nije utvrdila točno vrijeme nesreće. Prema policijskom izvješću dogodila se u terminu između jučerašnjeg predvečerja, od 17.30 pa do jutros oko 8 sati.

zatvori