Utorak, 16. travnja 2024.

SLUŽBENO Ivica Sertić više nije trener Slaven Belupa

Ivica Sertić više nije trener Slaven Belupa, objavljeno je na internetskim stranicama kluba. Ugovor između njega i kluba bit će sporazumno raskinut.

Sertić je na klupi Slaven Belupa ukupno bio 35 puta, od čega 22 puta u prošloj prvenstvenoj sezoni te 11 puta u aktualnoj sezoni. Preostala dva susreta vodio je u Kupu. Debitirao je 25. studenog 2018. u remiju na Poljudu protiv Hajduka rezultatom 2:2, a u prvenstvu je ostvario osam pobjeda, deset remija i 15 poraza uz gol-razliku 37:58. U Kupu je pak ostvario po pobjedu, nedavno protiv Hrvaca, i minimalan 1:0 poraz od Dinama u Zagrebu prošle godine u 1/4 finala.

– Hvala treneru Sertiću na odgovornom, stručnom i predanom radu. U ovom trenutku smo procijenili da je ova promjena u najboljem interesu kluba te smo danas odlučili sporazumno raskinuti suradnju – rekao je direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović.

Sertić će se vratiti na funkciju koju je obnašao prije nego što je postao trener prve momčadi – preuzet će upravljanje Škole nogometa, poručili su iz Slavena.

Tko će biti novi trener Farmaceuta još nije poznato. U Koprivnici je viđen Siniša Oreščanin, bivši trener Hajduka, a Klikaj.hr piše da će novi trener biti Tomislav Stipić. U svakom slučaju, novi trener bit će službeno predstavljen sutra popodne na konferenciji za medije.

zatvori