Utorak, 23. travnja 2024.

Rotorovci na sunčanom Krku zatvorili sezonu MTB maratona, Kristina Lukačević treća

Vozači koprivničkog Biciklističkog kluba Rotor proteklog su vikenda nastupili u posljednjoj utrci ovogodišnje Adria Bike Series, u Baškoj na otoku Krku, pod nazivom Krk’n’Roll. Riječ je o utrci koja tradicionalno zatvara natjecateljsku sezonu u brdsko-biciklističkom maratonu.

Na raspolaganju su im bile tri rute – easyclassicepic, različitih duljina i težina. Damir Kukec, usprkos tehničkim poteškoćama s lancem, osvojio je izvrsno 14. mjesto u kategoriji muškarci Master na stazi epic. Prvakinja Hrvatske, Rotorovka Kristina Lukačević bila je treća, s tim da je do 50. kilometra držala drugu poziciju. Davor Karas bio je vrlo dobar 30. u muškoj kategoriji na stazi classic, a u kategoriji muškarci Master Vladimir Vresk osvojio je 49. mjesto. Na najlakšoj stazi easySiniša Herman bio je izvrstan šesti u kategoriji muškarci Master dok je Tomislav Lončar zauzeo 29. mjesto. Marko Vajdić zbog tehničkog kvara – probušene gume – nije uspio završiti utrku.

Bilo je to uspješno zatvaranje duge natjecateljske MTB sezone i lijep vikend na Krku za članove koprivničkog Biciklističkog kluba Rotor, poručuju iz kluba.

zatvori