Četvrtak, 18. travnja 2024.

REZULTATI OČEVIDA Vozačica na cesti između Koprivnice i Peteranca prešla na suprotnu stranu ceste

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je detalje jučerašnje prometne nesreće na cesti između Koprivnice i Peteranca.

Do nesreće je došlo oko 7.43 sati na državnoj cesti broj 41. 37- godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke Ford koprivničkih registracija iz Koprivnice u smjeru Peteranca.

Uslijed nepropisnog kretanja vozačica je vozilom prešla na prometnu traku za vozila koja dolaze iz suprotnog smjera te je bočnom stranom Forda udarila u bočnu stranu teretnog automobila Mercedes varaždinskih registracija kojime je upravljao 63-godišnjak.

Došlo je do zanošenja osobnog automobila i kontakta u vanjsko bočno ogledalo osobnog automobila Chevrolet koprivničkih registracija kojim je iza teretnog vozila Mercedes upravljao 46-godišnjak.

Zbog vršenja očevida od 7.55 do 9.30 sati za sav promet je bila zatvorena navedena dionica državne ceste te se promet odvijao obilaznim pravcima Peteranec – Đelekovečka cesta – Ulica Čarda i obrnuto.

U prometnoj nesreći 37 – godišnja vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

zatvori