Četvrtak, 25. travnja 2024.

Prognoza vremena za utorak, 1. listopada

Sunčano i pretežno vedro uz lagani porast visoke naoblake prema kraju dana. Puhat će većinom slab južni i jugozapadni vjetar, a temperatura danas ide do otprilike 25 stupnjeva.

Srijeda nam donosi promjenu vremena. U prvom dijelu dana još će biti barem djelomično sunčano i toplo. Poslijepodne ili u ranim večernjim satima očekujemo kišu, u početku i moguće pljuskove s grmljavinom. Još kiše moguće je tijekom noći na četvrtak. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar koji će potkraj dana okrenuti na sjeverac. Jutarnja temperatura oko 14, najviša dnevna oko 24 do 26 stupnjeva, navečer hladnije.

U četvrtak će biti pretežno oblačno i hladnije s najvišom dnevnom temperaturom oko 13 do 16 stupnjeva, a puhat će i umjeren sjeverni vjetar. Kiša je još moguća u prvom dijelu dana, no popodne očekujemo razvedravanje.

Do vikenda uglavnom stabilno i ugodnije, a nova kiša moguća je krajem nedjelje ili u ponedjeljak.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori