Četvrtak, 25. travnja 2024.

Prognoza vremena za subotu i nedjelju, 12. i 13. listopada: Vikend u znaku južine

U subotu će biti djelomično do pretežno sunčano. Ujutro je moguća magla ili niska naoblaka koja bi se kasnije tijekom dana trebala raspršiti. Puhat će slab, u drugom dijelu dana možda i umjeren jugozapadni vjetar. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo do 22 stupnja, u slučaju dugotrajnije naoblake bit će nešto niža.

U nedjelju će biti promjenjivo sunčano, bez dugotrajnije magle. Naoblaka će uglavnom biti tanka i visoka. Puhat će umjeren jugozapadni vjetar, nešto slabiji potkraj dana. Jutarnja temperatura oko 10 do 12, najviša dnevna oko 23 stupnja, možda i malo viša.

Iznadprosječno toplo vrijeme uz južinu nastavit će se i u prvim danima sljedećeg tjedna. Tek je u srijedu potkraj dana moguće nešto kiše ili pljuskova. No, i nakon toga temperature će ostati više od uobičajenih za ovo doba godine. Nekakvo možebitno zahlađenje nazire se tek tamo za desetak dana.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori