Petak, 26. travnja 2024.

POVIJESNI USPJEH Mlade koprivničke tenisačice i tenisači dominirali na ekipnom prvenstvu regije

Mlade članice i članovi Teniskog kluba Koprivnica bili su najbrojniji i najuspješniji na Ekipnom prvenstvu regije sjeverozapadne Hrvatske za djecu do 8, 9 i 10 godina, održanom ovog vikenda na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu.

U svakoj kategoriji turnira boje Koprivnice branile su dvije ekipe. Na turniru do 8 godina, u konkurenciji od 15 ekipa iz cijele regije, pobijedila je prva ekipa Koprivnice. Druga ekipa bila je sedma. Za Koprivnicu su nastupali Marta Gregurina, Nela Horvat, Rea Horvatić Jambor, Jan Kai Premec, Mihael Čavić, Petar Lovasić, Filip Markušić i Noa Cvetanović.

Koprivnički klub dominirao je i na turniru do 9 godina. U konkurenciji od osam ekipa prva ekipa Koprivnice osvojila je naslov pobjednika, a druga ekipa bila je odmah iza njih. Boje Koprivnice branili su Zita Husnjak, Gala Knežević, Lara Bakovljanec, Vid Horvatić Jambor, Vilim Štubelj, Karlo Šifkorn, Marko Bešvir i Pavle Peradin.

Druga ekipa Koprivnice osvojila je četvrto mjesto na turniru do 10 godina, a prva je ekipa u napetoj završnici završila druga iza Varaždina 1181. Srebro za Koprivnicu izborili su Mia Gregurina, Kiara Horvat, Marta Kuparić, Laura Šifkorn, Marija Petrović, Gala Knežević, Pavle Peradin, Vilim Štubelj, Karlo Šifkorn, Marko Bešvir i Vid Horvatić Jambor.

“Ovaj je rezultat plod dobrog rada s najmlađim skupinama u Teniskom klubu Koprivnica i neka ovo bude poziv mališanima svih dobnih skupina da nam se pridruže u treninzima. Nikada u povijesti nijedan klub iz naše regije nije pokazao ovakvu dominaciju u sve tri dobne skupine”, ponosno ističu iz Teniskog kluba Koprivnica.

Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
zatvori