Srijeda, 27. ožujka 2024.

Postavljeni tlakavci i obnovljeno krovište objekta kod Osnovne škole Koprivnički Ivanec u Kunovcu

Dovršeni su radovi na postavljanju tlakavaca i zamijenjeno je krovište na objektu pored zgrade Osnovne škole Koprivnički Ivanec u Kunovcu.

Tlakavci su postavljeni s prednje i bočne strane zgrade ivanečke škole u Kunovcu, kao i na stazi koja vodi od škole do dječjeg igrališta. Radove je izveo Zidarski obrt Vrabelj, vl. Božidar Vrabelj iz Koprivničkog Ivanca, a njihova je ukupna vrijednost iznosila 41.950 kuna s PDV-om.

– Izvođenjem ovih radova napravljen je još jedan korak više prema uređenju i izgradnji sigurnog školskog okruženja, ali i prema uređenju ljepšeg okoliša Osnovne škole u Kunovcu – poručili su iz Općine Koprivnički Ivanec.

Uz to, Općina Koprivnički Ivanec uložila je 37.893,75 kn s PDV-om u zamjenu krovišta na objektu pored zgrade škole u Kunovcu. Postojeće krovište bilo je staro i dotrajalo te je njegovim dugogodišnjim neodržavanjem sve više prijetila opasnost od urušavanja. Zamjenom krovišta i postavljanjem limenog krova te rješavanjem odvodnje vode s krovišta osigurana je mogućnost daljnje uporabe objekta, ali doprinijelo se i estetskom izgledu okoliša škole. Radove na zamjeni krovišta izveo je Tesarski obrt Jagarinec iz Gotalova.

zatvori