Srijeda, 24. travnja 2024.

Podravka Vegeta u subotu dočekuje FTC, Saračević: Ovo je odlučujuća utakmica za nas

Rukometašice Podravka Vegete u subotu u Koprivnici dočekuju ekipu FTC Rail Cargo Hungaria. Riječ je o Ferencvarošu, dobro poznatom Podravkinom europskom protivniku, kod kojega su koprivničke rukometašice prije tjedan i pol izgubile rezultatom 37:31.

Bit će to odlučujuća utakmica za Podravku, najavio je trener Zlatko Saračević. S pozitivnim rezultatom Podravka odlučuje o daljnjem plasmanu, a u slučaju poraza ovisi o drugima. Stanje u ekipi nije najbolje jer uz ozlijeđene Nikolinu Zadravec i Andreeu Ianasi upitne su i Lea Franušić i Lucija Jandrašić.

Korina Karlovčan poručila je da ekipa mora popraviti svoje greške iz Mađarske, bez obzira na to što poznaju FTC, dok Magdalena Ećimović smatra da su u utakmici u Erdu Podravkašice pokazale da se mogu nositi s njima.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 2. studenoga s početkom u 18:15 u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici. Ulaznice su besplatne, ali potrebno ih je prethodno podići. Iz kluba poručuju navijačima da dođu ranije jer se očekuje i dolazak mađarskih navijača pa je zbog sigurnosnih provjera moguć nešto sporiji ulazak u dvoranu. Prijenos uživo bit će na Drugom programu HRT-a.

zatvori