Snimio Marko Posavec.
Pred rukometašicama Podravka Vegete premijerni je nastup u novoj sezoni Lige prvakinja. Put ih u nedjelju vodi na teško gostovanje u Francuskoj kod Metza.

Koprivničke rukometašice u ovoj utakmici nisu favorit, priznao je trener Zlatko Saračević, ali naravno nemaju se ni najmanju namjeru predati unaprijed:

– Cijenimo protivnika, poštujemo protivnika, ali nećemo ići tamo da izgubimo što manje jer ako odeš tako tamo, onda će biti svašta. Moramo igrati maksimalno, moramo igrati ono što možemo. Ja u ovu ekipu vjerujem puno. Dobre su. Odlične su. U ovoj skupini, koliko je to dovoljno, vidjet ćemo. I mene isto zanima gdje smo, što smo.

Snimila Ivona Rož.

Ždrijeb je, naime, Podravka Vegetu smjestio u skupinu A zajedno s Metzom, norveškim Vipers Kristiansandom i mađarskim FTC-om Rail Cargo Hungaria, bivšim Ferencvarosom, sve odreda jakim ekipama.

Tjaša Stanko prvi će puta zaigrati u najelitnijem europskom ženskom rukometnom natjecanju u Podravkinom dresu. Znamo kakva je ekipa Metz. Prošle godine su igrali Final Four, doveli su još pojačanja. Igraju brz rukomet, moderan rukomet, i još imaju prednost domaćeg terena. Nema veze, mi ćemo dati sve od sebe, dobro ćemo se pripremiti s video analizom i taktikom i sve. Dat ćemo sve od sebe.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 17 sati, a izravan prijenos moći ćete pratiti na Drugom programu HRT-a.