Utorak, 23. travnja 2024.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Maurović uoči Daruvara: Ne znamo igrati na bod

Prošlo kolo završilo je u pobjedničkom tonu za Tehniku-Koprivnicu, nakon preokreta i pobjede protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog na koprivničkom stadionu.

– Stvorili smo velik broj prilika, ali smo ih puno i propustili. Očekivali smo da će realizacija biti bolja, u tom slučaju vjerojatno bismo lakše ostvarili tu važnu pobjedu – rekao je stoper Tehnike-Koprivnice Denis Maurović.

I njemu je igranje u Četvrtoj ligi novo iskustvo, kao i većini suigrača.

– Nova je momčad, s nekoliko novih igrača koji su se dobro uklopili. Mislim da jako dobro treniramo i da imamo jako dobru igru koju zasad ne prate i rezultati. Bili smo nadomak pobjeda u Predavcu i doma protiv Suhopolja, ali propuštene šanse stajale su nas bodova.

U subotu u 16 sati slijedi gostovanje u Daruvaru u 7. kolu prvenstva.

– Poštujemo suparnika, ali mi uvijek imamo isti cilj, pobjedu. Uvijek idemo na tri boda, ne znamo igrati na bod. Imamo dobrog trenera koji će sve to dobro posložiti, a mi smo spremni za borbu koja nas očekuje – poručio je Denis Maurović.

Utakmica Daruvara i Tehnike-Koprivnice počinje u subotu u 16 sati, a sudit će Dragan Trupina.

Već u utorak koprivnički će četvrtoligaš ugostiti trećeligaša Podravac iz Virja u utakmici osmine finala Županijskog kupa. Utakmica se igra na Gradskom stadionu “Ivan Kušek Apaš” s početkom u 16 sati.

zatvori