Utorak, 23. travnja 2024.

Naši Podravci nastupili za hrvatsku U-21 reprezentaciju, Bistrović: Želimo pokazati svoju kvalitetu i moć

Mlada reprezentacija Hrvatske U21 u petak navečer gostovala je kod vršnjaka u Mađarskoj. Utakmica je završila 4:1 za mini Vatrene koje je po prvi puta vodio novi izbornik Igor Bišćan.

Zanimljivo, nastupala su dva sadašnja i dva bivša igrača Slaven Belupa. Od prve minute igrao je Kristijan Bistrović, bivši Farmaceut koji trenutno igra u ruskom CSKA.

– Sviđa mi se Bišćan i cijeli stručni stožer, od odnosa s igračima do treninga i pristupa. Igrao sam zadnjeg veznog i mogu reći da sam zadovoljan svojom prikazanom igrom, ali uvijek može bolje. To je malo drugačije od pozicije koju igram u klubu, ali mi je isto, dobro se snalazim na toj poziciji, imam puno loptu u nogama, a to volim – rekao nam je nakon utakmice mladi Bistrović i dodao što slijedi:

– Sljedeća kvalifikacijska utakmica je u San Marinu. Moramo to pobijediti da ispravimo ono što smo prosuli protiv Škotske kod kuće. Sad je koncentracija na tome, a onda poslije te tekme se okrećemo sljedećem ciklusu koji je već za mjesec dana i dvije kvalifikacijske tekme koje naravno želimo pobijediti i pokazati svoju kvalitetu i moć!

Na poluvremenu su u utakmicu ušla i dva sadašnja igrača Slavena, stoper Matko Zirdum i krilni igrač Bruno Bogojević.

Ivan Dolček, sadašnji igrač Hajduka u koji je prešao iz Slavena ovoga ljeta, ušao je u 67. minuti.

Veliki uspjeh za tako malo sredinu i klub kao što su Koprivnica i Slaven Belupo. Imati četiri igrača ponikla u našoj Školi nogometa velika je stvar koje se ne bi posramili niti najveći hrvatski klubovi poput Dinama i Hajduka.

Spomenimo da je recimo veliki Hajduk od svih igrača koji su igrali u ovoj utakmici imao samo jednog sadašnjeg igrača te jednog bivšeg.

zatvori