Utorak, 23. travnja 2024.

VIDEO Letarg predstavlja novi singl: ‘Padobran’ je hrabri pojedinac koji ublažava pad svojem drugome

Nakon petogodišnjeg razdoblja koje je obilježilo prijateljstvo i zanos kroz pjesme okupljene na albumu ‘Tibor’ te podosta kvalitetnih koncerata, koprivnički sastav Letarg svoju priču nastavlja u formatu trija.

Naime, Rajnard Hraščanec (back vokal) otputovao je u Manchester gdje studira operno pjevanje. Letargovci su na to naravno jako ponosni i poručuju da će uvijek imati svoje mjesto u sastavu.

Nova priča već je započela singlom “To više nije moj kod”, a nastavlja se novim singlom “Padobran”, pjesmom koja predstavlja liričnu okosnicu nadolazećeg izdanja. “Padobran” je hrabri pojedinac kojemu se žestoko trese tlo pod nogama, ali koji unatoč tome izvlači ono najbolje od sebe i svojem drugome s kojim prolazi životni potres ublažava pad.

Za pjesmu “Padobran” predstavljen je i video spot sa stihovima (lyric video) koji je izradio Dinko Šimac iz Beyond Pines Productions. Dinko je atmosferu pjesme vizualizirao kroz oblake straha i tuge koji zaklanjaju beskrajne zvjezdane planove, pretvarajući ih u pepeo koji sipi kroz prste u potpunom mraku tunela. Pristajanje na silovitu vožnju se nastavlja, grčevito držanje na putu jedina je opcija prema svijetlu… a možda i do zvijezda.

Letarg možete pronaći na Facebooku, YouTubeu i BandCampu.

zatvori