Subota, 20. travnja 2024.

NOVI USPJEH ‘Prophecy’ koprivničkog DJ-a Kraundlera uvršten u Top 10 rujanskih regionalnih izdanja

Nakon što je koprivnički DJ i producent Kraundler krajem kolovoza nastupio na jednom od najvećih regionalnih festivala – Sea Danceu, uslijedilo je i novo priznanje za njegov rad.

Kraundlerovo izdanje “Prophecy”, naime, uvršteno je među 10 najboljih regionalnih techno, melodic i progressive izdanja po izboru portala Mixmag Adria.

Deni Udorović, poznatiji pod monikerom Kraundler zaljubljenik je u tehnologiju čiji se klupski nastupi nužno ne razlikuju od njegovih studijskih sesija. Iako je Deni već godinama ustrajan edukator audio inženjeringa i ne ustručava se u sklopu svojih predavanja polaznike uputiti u sve tajne produkcije, mnogima i dalje nisu jasni temelji njegovog originalnog glazbenog pristupa. No, govorimo li o finalnom proizvodu Udorovićevog stvaralaštva, svakom je jasno da se radi o energičnim plesnim techno himnama koje stvaraju euforiju u bilo kojem prostoru, što vrijedi i za ovo njegovo izdanje – piše mixmagadria.com.

Veliki intervju s DJ Kraundlerom o dojmovima sa Sea Dancea, ali i svojim počecima te pristupu stvaranju glazbe pročitajte ovdje.

Kraundlerov “Prophecy” možete nabaviti ovdje.

zatvori