Utorak, 26. ožujka 2024.

Policija podnijela kaznenu prijavu protiv poduzetnika koji je sudjelovao u uličnom obračunu s Ejupijem i njegovim šogorom

Završeno je kriminalističko istraživanje u slučaju uličnog okršaja u kojem je sudjelovao i igrač Slaven Belupa Muzafer Ejupi.

Policijski službenici su, podsjetimo, prošli tjedan podnijeli kazneni postupak protiv 32-godišnjaka, inače Ejupijevog šogora, zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede. Iako je, prema riječima policije, postupao u nužnoj obrani, prekoračio je granice kad je metalnom šipkom 53-godišnjaku nanio teške tjelesne ozljede.

S obzirom na to da je 53-godišnjak za vrijeme kriminalističkog istraživanja bio u bolnici, utvrđivanje odgovornosti s njegove strane tek je sada zaključeno.

Protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Cijelim će se slučajem tako dalje baviti državno odvjetništvo.

>> DRUGA STRANA M. Bartolec: Ejupi i njegov šogor nepropisno su se parkirali i vrijeđali moju suprugu

– Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19:40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba, 53-godišnjak metalnom šipkom udario u predjelu glave 31-godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu 32-godišnjem državljaninu Sjeverne Makedonije. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 31-godišnjaka, protiv osumnjičenog 53-godišnjaka je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – piše u policijskom izvješću.

Podsjetimo još da je Slavenov Muzafer Ejupi nakon događaja noć proveo u pritvoru. Istraživanje je zaključilo da u tom sukobu on nije bio napadač nego žrtva.

Kako bi pokazali posljedice teškog napada, iz Slaven Belupa prošli su tjedan objavili i fotografije svog ozlijeđenog igrača.

zatvori