Srijeda, 24. travnja 2024.

Koprivnički lutkari uspješno se predstavili na Smotri dječjeg stvaralaštva

Lutkarska družina Kopriva pec, pec koprivničkog Društva Naša djeca nastavlja s uspješnim promoviranjem kulture grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Predstavom Šumska škola oduševili su male gledatelje iz raznih dijelova naše zemlje, ali i stručnjake na 23. Smotri dječjeg stvaralaštva Saveza društava naša djeca Hrvatske održanoj u Tuhelju.

– Posebne pohvale upućene su malim glumcima za animaciju lutaka, a kada te riječi čujete od ljudi koji godinama prate dječju kazališnu scenu u zemlji morate biti zadovoljni. Pokazuje se tako da volonterski rad s djecom koji ima podršku Grada i Županije, na kojoj i ovom prilikom zahvaljujem, može dati velike rezultate – ističe voditeljica Lutkarske družine Tigrena Csik. Ova neumorna volonterka izradila je sve lutke za predstavu te zajedno s Narcisom Kolar uvježbala male glumce.

Jana Senjan, Rea Damjanić, Kira Kolar i Katja Gaži s veseljem su primile pohvale i odlučile da Šumsku školu približe i svojim malim prijateljima u Podravskom suncu. Predstavu će izvesti u sklopu obilježavanja Dana grada.

Ustupila Jadranka Lakuš.
Ustupila Jadranka Lakuš.
zatvori