Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Komunalac otvorio blagajnu na Gradskoj tržnici, uz kupovinu plaćajte račune bez naknade

Koprivničanci od danas, uz nabavku voća, povrća i drugih namirnica, na Gradskoj tržnici mogu plaćati i račune za komunalne usluge.

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac, kao što smo i najavili, upravo je na tržnici otvorilo vrata svoje nove blagajne. Predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec istaknula je da Komunalac na taj način postaje dostupniji svojim građanima:

– Ovdje smo omogućili građanima da bez naknade plaćaju račune za komunalne usluge:  plin, vodu, odvoz otpada i grobnu naknadu. Ovdje će također moći kupiti i plastične vreće za otpad, parkirne karte i naš kompost prve klase – Domko.

Blagajna na Gradskoj tržnici građanima je na raspolaganju radnim danom od 7 do 13 sati te subotom od 8 do 12. Uređena je u sklopu sveobuhvatnih adaptacijskih zahvata na koprivničkoj tržnici. Među ostalim, drvene kućice dobivaju novi izgled, a uređenjem novih parkirnih mjesta pokušava se doskočiti i gužvama na parkiralištu tržnice, dodala je predsjednica Uprave:

– Vrijednost ovih investicija i sanacija na prostoru Gradske tržnice iznosi oko 200 tisuća kuna, no s investicijskim ciklusom nastavljamo dalje. Sljedeće godine u planu je nastavak rekonstrukcije rasvjete na “zelenom” dijelu tržnice i sanacija nadstrešnica na tom dijelu.

Investicije i uređenje na Gradskoj tržnici svakako će osigurati bolje uvjete rada zakupcima, a tržnica – koja je jedno od najfrekventnijih mjesta u središtu grada – postaje tako još pristupačnija svim građanima, zaključila je Nataša Tetec.

 

zatvori