Utorak, 23. travnja 2024.

POKLANJAMO GODINU DANA UŽIVANJA U PIZZAMA: KC PIZZA u centru grada na novoj lokaciji

Povodom preseljenja KC PIZZE na novu lokaciju u centar grada Koprivnice, pripremili smo fenomenalno iznenađenje za jednog sretnika koji će uživati u pizzama punih godinu dana! KC PIZZA promijenila je lokaciju, radno vrijeme i dodala novitete u koprivničku gastro ponudu.

*** NATJEČAJ JE ZAVRŠEN ***

Dobitnica jedne jumbo pizze svaki mjesec i tako godinu dana je Petra Mežnarić. Čestitamo!

Utješne nagrade – jednu pizzu po izboru – osvojile su Julija ŠestakGabrijela Šestak.

***

KC PIZZA se od danas (srijeda 9.10.) nalazi u centru grada na Florijanskom trgu. Od sada možete uživati u njihovim pizzama svakodnevno od ponedjeljka do subote od 9 do 22 sata. Nedjeljom i blagdanima ne rade.

KC PIZZA, pizzerija koja isključivo vrši usluge dostave pizza, u protekla tri mjeseca donijela je Koprivnici i Koprivničancima revoluciju u načinu pripreme pizza, kao i u mogućnostima naručivanja. Potpuno je drugačija od svega do sad viđenog na gastro sceni ovog grada. Od sada u svojoj ponudi imaju i pizza sendviče te vruće lepinje, no njih ne dostavljaju, već ih možete sami preuzeti na Florijanskom trgu 1.

Kakve su pizze u KC Pizzi

Ova jedinstvena pizzerija u Hrvatskoj uz CLASSIC i JUMBO pizze, svojim kupcima nudi pizzu u PAN izradi. Pizze u PAN izradi neodoljivo podsjećaju na nekadašnju pizzu u staroj koprivničkoj pizzeriji Grozd.

PAN pizza gastronomski je specijalitet koji se radi od dvostruko sazrijevanog tijesta, poznatijeg pod nazivom sourdough tijesto, prilikom čije se izrade ne koristi industrijski kvasac već se obje faze sazrijevanja odvijaju na prirodan način. Tako pripremljena pizza peče se u tavama, odakle i naziv PAN pizza (eng. pan = tava), na visokim temperaturama od cca. 400 stupnjeva.

Prilikom punjenja ne ostavljaju se rubovi od samoga tijesta, već se kompletna pizza prekriva nadjevom te se za nju koristi 50% više sira od uobičajene količine sira za pizze te veličine. Takvim pripremanjem, spaja se istovremeno mekoća i debljina s hrskavošću i finim mirisom, što je čini posebnim i jedinstvenim gastronomskim doživljajem, a uz to pizze su sočnije, ukusnije, lakše probavljive i zdravije.

Iako postoje sličnosti s poznatom torinskom pizzom “pizza al tegamino”, ali i s tradicionalnom napuljskom “nel ruoto pizzom”, PAN pizza se ipak priprema nešto drugačije, pa je takva izvedba jedina na tržištu.

Sve svoje proizvode rade iz sourdough tijesta bez dodavanja industrijskog kvasca, stoga njihove proizvode možemo nazvati zdravijima od ostalih.

Uz telefonsko naručivanje, na broj 048/200-350, “KC pizza” nudi mogućnost naručivanja i preko mobilne aplikacije “MOJA PIZZA”. Osim naručivanja, putem aplikacije možete kreirati i svoju vlastitu pizzu u PAN ili CLASSIC izvedbi.

Aplikacija se može skinuti na ovoj poveznici.

zatvori