Subota, 20. travnja 2024.

VIDEO Momcima iz Gastro tražilice pridružila se poznata fitness trenerica Martina Boss, obišli su dva poznata podravska restorana

Dugo očekivana specijalna epizoda Gastro tražilice napokon je vani. Ovaj put dečki su posjetili dva Podravkina restorana, kultnu Pivnicu Kraluš i Podravsku klet, a u tom pothvatu pridružila im se i poznata fitness trenerica Martina Boss.

Na svom gastro putovanju dečki su prvo posjetili Pivnicu gdje su probali nadaleko poznate Kralušove tripice, pivski gulaš, panonske medaljone s pivom, podravske burgere s buncekom i palačinke s umakom od tamne pive.

Nakon ovog “predjela”, poznati radijski voditelj Radio Drave Bojan Horvat – Horz i gastro novinar M. Mirković uputili su se u Podravsku klet. U ovom poznatom Podravkinom restoranu probali su kuhani dimljeni buncek s domaćim svježim sirom i vrhnjem kao predjelom, zatim pečenu patku s mlincima, guščju jetru na način šefa kuhinje, a za desert hrvatska fitness trenerica probala je tradicionalnu zlevanku s pekmezom od šljiva.

Kako je prošlo njihovo gastro putovanje i što su sve radili pogledajte premijerno u novoj epizodi Gastro tražilice:

zatvori