Petak, 29. ožujka 2024.

Potpredsjednik Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Fran Papac najbolji je član Mladeži na nacionalnoj razini

Proteklog vikenda, od petka, 11. do nedjelje, 13. listopada 2019. godine, u Osijeku je održan prvi Nacionalni dan Mladeži Hrvatske demokratske zajednice na kojem je sudjelovalo 270 prijatelja i članova Mladeži iz svih hrvatskih županija, Mladež HDZ BiH te mladi iz Vojvodine. Prvom Nacionalnom danu Mladeži HDZ-a prisustvovali su i predstavnici Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije: predsjednica Sonja Celiščak, potpredsjednik Fran Papac te Iva Maletić, Kasijan Blažek i Andrej Skec.

U sklopu svečanosti otvorenja prvog Nacionalnog dana Mladeži HDZ-a proglašeni su i najbolji članovi Mladeži. Potpredsjednik Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Fran Papac primio je priznanje za najboljeg člana Mladeži.

Izvor: Mladež HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Fran Papac aktivan je član Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, sudjeluje u brojnim aktivnostima i programima na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, a ovaj magistar prava član je i Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a te je aktivno uključen u rad Odbora za politike mladih, posebice u rješavanju stambenih pitanja i zapošljavanja mladih. Fran Papac, među ostalim, polaznik je aktualne, 13. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

“Iznimno sam ponosan na dobiveno priznanje koje mi je samo poticaj za daljnji stranački rast i razvoj, a i dodatna je motivacija za rad ka boljitku i razvoju HDZ-a te društva u cjelini”, izjavio je Fran Papac.

Tijekom tri dana, članovi su raznim radionicama raspravljali o temama koje su važne za stranačku infrastrukturu, zalaganju za prioritete Mladeži na europskoj i međunarodnoj razni te informiranju mladih o javnim politikama i radu Vlade Republike Hrvatske. Cilj radionica bio je upoznati članove Mladeži sa strateškim smjerom i prioritetima stranke, ali i zajedničkom raspravom predložiti rješenja izazova u radu Mladeži.

Na prvi Nacionalni dan mladeži u Osijeku stigli su i predsjednik Vlade RH-a Andrej Plenković, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministar državne imovine Mario Banožić, predsjednik Zajednica utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Mario Kapulica, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler te brojni saborski zastupnici.

Izvor: Mladež HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.
Izvor: Mladež HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.
zatvori