Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO: VATROGASNO VJENČANJE Mateja i Dejan okrunuli su svoju dugogodišnju vatrogasnu romansu

Pravo vatrogasno vjenčanje u subotu, 21. rujna imali su Mateja Novogradec iz Starigrada i Dejan Ilotić iz Peteranca, inače dugogodišnji članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Njihova je ljubavna priča započela na vatrogasnom natjecanju 2010. godine. Mateja je tada je bila članica DVD-a Koprivnica, a Dejan DVD-a Peteranec.

Sudbonosni susret na vatrogasnom natjecanju doveo ih je do uspješne dugogodišnje veze, a da cijela priča bude još originalnija pobrinuo se Dejan kad je Mateju zaprosio na vatrogasnoj skupštini DVD-a Peteranec. Ona je, naime, nakon nekoliko godina njihove veze također postala članica tog društva.

Vrhunac njihove vatrogasne romanse zbio se kad je Dejan na dan vjenčanja po mladenku otišao u vatrogasnom kamionu posebno dotjeranom za njihovu svadbu. Da sve ispadne kako je Dejan zamislio pobrinuli su se i njegovi kolege, članovi DVD-a Peteranec.

Mladenci su se vjenčali u crkvi u Starigradu, dok se svečana večera, a potom i prava fešta održala u restoranu Zrinski u Koprivnici.

Mi im želimo puno sreće i zdravlja u budućem životu!

Foto: Prioriti foto.
Foto: Prioriti foto.
Foto: Prioriti foto.
Foto: Prioriti foto.
Foto: Prioriti foto.
zatvori