FOTO: PRVA ŽNL Ždalčani namučili Kunovčane, no bodovi ipak ostaju na Old Traffordu

71
Snimio Mario Perlok
Prijepodnevni nedjeljni termin bio je rezerviran za ogled Bratstva i Prekodravca.

Trenutno vodeća momčad lige ugostila je desetoplasirani Prekodravac koji je pružio dobar otpor te nije puno nedostajalo da dođe do iznenađenja.

Domaća momčad otvorila je susret na sebi svojstven način – pogotkom na samome otvaranju utakmice. Luka Vidaković načeo je mrežu Imreija već u 7. minuti da bi Ivan Hajdić sedam minuta kasnije pogodio za 2:0. Izgledalo je da će gosti na Old Traffordu ponovno “popiti porciju”, no Ždalčani su preko Luke Pavešića u 27. minuti smanjili na 2:1. Imale su obje ekipe nekoliko prilika koje su ostale nerealizirane. Do kraja poluvremena domaći su preko Dejana Slijepčevića otišli na 3:1.

U drugome dijelu igra je bila dosta nervozna, griješilo se s obje strane, a da će utakmica biti zanimljiva do samoga kraja nagovijestio je Dario Kirin pogotkom za 3:2 u 56. minuti. Pitanje pobjednika riješio je svojim drugim pogotkom na utakmici Dejan Slijepčević u 78. minuti.

Ovom pobjedom Kunovčani su učvrstili prvo mjesto na tablici dok će Ždalčani priliku za nova tri boda imati za tjedan dana kada im u goste stiže Viktorija.

Prva ŽNL – 8. kolo

Kunovec: Bratstvo – Prekodravac 4:2