Četvrtak, 28. ožujka 2024.

DRUGA ŽNL Derbi Močila i Sloge, Kovaček: Spremni smo uzeti sva tri boda Ivančanima

Osmo kolo Druge županijske nogometne lige donosi nam nekoliko zanimljivih ogleda.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice. U Torčecu će snage odmjeriti domaći Podravec i Drava iz Podravskih Sesveta, a u Starigradu istoimeni domaćin i fenjeraš Fugaplast.

Nedjelja nam donosi derbi kola u kojem će Močile pokušati zaustaviti stopostotne Ivančane. Vjerujemo da nas čeka veoma zanimljiva i sadržajna utakmica, a svoje želje i nadanja u derbiju kola iznio nam je igrač Močila Mario Kovaček:

– Ekipa Močila se tek unatrag dva tjedna kompletirala i isprofilirala u pravu natjecateljsku momčad koja ima ambicije i pretendira na sam vrh Druge ŽNL. Doživjeli smo dva nesretna poraza od Mladosti iz Koprivničkih Bregi i Podravca, a sve poradi nekompletnosti igračkog kadra. Sada smo se konačno svi okupili te smo zaredali s dobrim rezultatima. Nadam se da ćemo pobjednički niz nastaviti i protiv Sloge. Cijenimo ih i znamo da su jako dobra momčad no spremni smo im nanijeti prvi prvenstveni poraz i približiti im se na vrhu. Vjerujem u svoju ekipu, imamo snagu i kvalitetu da uzmemo sva tri boda i učinimo prvenstvo zanimljivijim.

U prigorskom derbiju sastaju se Hrvatski bojovnik i Gornja Rijeka.

Zanimljivo će biti u Čvrstecu gdje gostuju Bregovci, Prugovac je domaćin Omladincu a u Glogovcu ćemo gledati sraz Rudara i Reke.

Druga ŽNL – 8. kolo

Subota, 12. listopada
15:00
Starigrad: Starigrad – Fugaplast
Torčec: Podravec – Drava (P. Sesvete)
Nedjelja, 13. listopada
14:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Gornja Rijeka
15:00
Glogovac: Rudar – Reka
Koprivnica: Močile – Sloga
Prugovac: Prugovac – Omladinac
Sv. Petar Čvrstec: Čvrstec – Mladost (K. Bregi)

zatvori