Utorak, 23. travnja 2024.

Slaven Belupo u subotu gostuje kod Dinama, Sertić: To je utakmica koju je najlakše i najteže igrati

Nogometaši Slaven Belupa sutra u 11. kolu Hrvatski Telekom Prve lige gostuju u Zagrebu kod Dinama, trenutno drugoplasirane momčadi hrvatskog prvenstva. U prvom ovosezonskom susretu, igranom u Koprivnici, Dinamo je slavio s 3:0.

Evo kako je utakmicu najavio trener Slaven Belupa Ivica Sertić:

– To je utakmica koju je praktički najlakše igrati, ali i najteže jer uvijek može otići u krivom smjeru. Očekujemo europski Dinamo, očekuje nas najbolja momčad HNL-a i očekuje nas Dinamo koji vjerojatno neće ništa kalkulirati s obzirom na to da su već dosta toga prosuli, pogotovo nakon one utakmice u Varaždinu. Bila je i reprezentativna pauza pa nema neke potrebe za posebnim odmorom igrača. Tako da očekujem najbolji Dinamo koji može istrčati u ovom trenutku.

U Slavenu su analizirali što nije bilo dobro u velikom porazu od Osijeka u prethodnom kolu i Sertić od svojih igrača očekuje da na maksimirskom travnjaku pokažu ono što pokazuju na treninzima:

– Sutra me zanima samo njihova povratna reakcija na terenu, na utakmici. Kroz treninge ne mogu reći da ne dobivam povratnu reakciju i ona je vrlo dobra, samo želim da to preslikamo na terenu na utakmici.

Sertić neće moći računati na Međimorca i Parackog, a zbog ozljede neko će vrijeme pauzirati i Ko. Utakmica je na rasporedu s početkom u 17 sati. Sudit će ju Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

zatvori