Četvrtak, 18. travnja 2024.

Članovi podravsko-prigorskog UHDDR-a sudjelovali na susretu dragovoljaca u Sv. Filipu i Jakovu

Članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata iz Koprivničko-križevačke županije proteklog su vikenda sudjelovali na 25. tradicionalnom edukativno-sportsko-kulturno-rekreativnom okupljanju hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u Svetom Filipu i Jakovu, održanom pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja.

Svečanost otvaranja turnira održana je u Turističkom naselju “Margarita Maris”, na kojoj su sudjelovali izaslanici predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, ministra obrane Damira Krstičevića i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića te brojni drugi uzvanici i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata s područja cijele Republike Hrvatske.

Uz sudjelovanje preko 500 branitelja iz 36 ekipa iz svih županija Republike Hrvatske održana su natjecanja u malom nogometu, belotu, briškuli i trešeti, stolnom nogometu, elektronskom pikadu, visećoj kuglani i boćanju.

Osim sportskog dijela organiziran je i seminar o radu i funkcioniranju udruga te izradi dokumentacije za projekte udruga.

zatvori