Petak, 19. travnja 2024.

POKLANJAMO ULAZNICE Hit komedija ‘Balkanski seks i grad, čipka i čokolada’ dolazi u Koprivnicu

HIT komedija “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada”, autora Stanka Holcera, osmišljena je kao SEX I GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. U ovoj glazbeno-scenskoj izvedbi prikazani su uvijek aktualni muško-ženski problemi. Komedija je ostvarila velik uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci…

Portal Drava.info poklanja vam ulaznice za ovu komediju! Natječaj je završen, imena dobitnika potražite ovdje.


Urnebesna komedija “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada” nastala je po uzoru na američku seriju “Seks i grad” koja je osvojila gledatelje diljem svijeta. Glavne junakinje predstave imaju slične probleme kao i prijateljice iz New Yorka koje muku muče s muškarcima. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama nadopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. I dok Zvijerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koje zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada” koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na našim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer. Predstava za koju se uvijek traži ulaznica više…

Predstava “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada” gostuje u petak, 25. listopada 2019. u 18:15 te u 20 sati u Domu mladih Koprivnica, Ulica hrvatske državnosti 10. Ulaznice su u prodaji online u sustavu Eventima te na prodajnim mjestima u Koprivnici: PETROL BP Koprivnica, Varaždinska cesta 24; ŠARENI DUĆAN, Ivana Generalića 3 – od ponedjeljka do petka, od 08:00 do 20:00, subotom od 08:00 do 16:00, REZERVACIJA NA TELEFON 048 624 474. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 50,00 kn, a na dan predstave 60 kn.

U mjesecu listopadu ova komedija osim u Koprivnici igra i u Zagrebu – Scena Vidra, a u studenom u Umagu, Bjelovaru, Vinkovcima, Zagrebu i Vodicama.

zatvori