Četvrtak, 25. travnja 2024.

NAJVEĆI AIRSOFT SUSRET Velika završnica Operacije Nettle ovog vikenda u Koprivnici

Koprivnica će po šesti puta biti domaćin velikom airsoft susretu. Ovog vikenda održat će se već tradicionalna Operacija Nettle u organizaciji Airsoft udruge Podravina.

I ovog će se puta na prostoru koprivničkog Kampusa okupiti više od 400 sudionika iz cijele Europe – Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Poljske, što će OP Nettle ponovno učiniti najvećim airsoft susretom u Hrvatskoj i regiji.

Okupljanje počinje već u petak, dok je odlazak u baze planiran za subotu u 12:30. Početak prve misije očekuje se između 13 i 14 sati, ovisno o pripremama u bazama.

Scenarij susreta pod nazivom “OP Nettle VI – ENDGAME” nastavak je već osmišljene priče iz prethodnih godina, a ujedno će biti i završetak serijala:

“Kršenje ROA-e i zločin koji je počinjen nad civilima od strane pripadnika Savezničkih snaga, uzrokovalo je veliko negodovanje lokalnog stanovništva koje zahtjeva odlazak Saveznika iz njihove zemlje. S obzirom na to da je šeik Alhamed skloniji zapadu i svim njegovim blagodatima, u dogovoru s čelnicima zemalja NATO-a i obavještajnim strukturama, on će u svojoj zemlji provoditi politiku kako će mu te zemlje diktirati i tim zemljama će plaćati svoju zaštitu dajući postotak od svih rudnih bogatstava.. Saveznici pokreću operaciju povlačenja. Dok Krudske snage potpomognute Rusima, kreću u ofenzivu s ciljem svrgavanja šeika. No, prava borba se vodi zapravo oko šeikovih bankovnih računa. Dok Saveznici pokušavaju doći do Šeikovih bankovnih računa kako bi sredstva prebacili u američke banke, Rusi zajedno s Kurdima pokušavaju isto prebaciti u ruske banke. Sav novac koji šeik ima raspoređen u tri banke mora se zbog sigurnosnih protokola prebaciti sa servera banaka na posebne stick-ove koji se onda mogu aktivirati u bilo kojoj banci u svijetu. Ovo napokon označava kraj sukoba, ali prije toga predstoji još samo ova velika bitka za šeikovo bogatstvo.”

Operacija “OP Nettle VI – ENDGAME” trajat će do nedjelje oko 11 sati.

zatvori