Petak, 19. travnja 2024.

ZANIMLJIVO Davor Bilman gostuje na Radio Dravi i poklanja svoju najnoviju knjigu

Davor Bilman, uspješan poslovni savjetnik i ekonomist, javnosti poznatiji kao učitelj plesa i član žirija popularnih natjecanja „Supertalent“ i “Ples sa zvijezdama”, gostuje u Koprivnici u četvrtak, 19. rujna, kada će predstaviti svoju najnoviju knjigu naslova „Nosi mi se moja boja“.

Davor je po struci ekonomist s preko 20 godina rada u prodaji i preko 15 godina kao trener kroz čije radionice je prošlo više od 500 tvrtki i 10 000 polaznika. U svojoj karijeri prodavača svakodnevno se susretao s ljudima i tražio način kako da najlakše i najbrže zaključi kojem tipu osobnosti pripadaju.

Metode utvrđivanja i prepoznavanja osobnosti uvelike su prepoznate i koriste se kao dobar alat za razumijevanje sebe i drugih. Metoda Davora BIlmana nas uči kako uz pomoć raznih filtera, u vrlo kratkom vremenu i bez provedenog testiranja prepoznati nečiju osobnost dovoljno precizno da nakon par trenutaka znate na koji način pristupiti osobi. Ta metoda se zove Skener osobnosti by Davor Bilman i iz nje možete naučiti brzo prepoznati nečiju osobnost kako bi učinkovito komunicirali, prodali proizvode ili usluge, odabrali pravu osobu za radno mjesto ili ne pogriješili u odabiru poslovnog ili privatnog partnera. Osim maksimiziranja uspjeha i učinkovitosti, naučit ćete prepoznati i nečije kvalitete, te razviti toleranciju prema ljudskim različitostima.

Formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji uz kontinuiranu izobrazbu, pomaže Davoru da polaznicima svojih treninga lakše prenosi nova znanja i vještine te osigura njihovu trenutnu primjenu u praksi. Bavi se edukacijom na temu vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada i poslovnog pregovaranja.

Davor Bilman predstavit će metodu “Skener osobnosti” u eteru Radio Drave, 19. rujna u 11 sati, kada ćete imati priliku osvojiti i njegovu najnoviju knjigu “Nosi mi se moja boja”, i to pozivom na broj telefona 048/626-500.

Promociju knjige “Nosi mi se moja boja” posjetite u prostoru HGK ŽK Koprivnica, Frankopanska 3, 19. rujna od 18 sati.

Istog će dana od 13 sati Davor Bilman održati i predavanje na temu “Skener osobnosti” u prostoru HGK Županijske komore Koprivnica, u ulici Frankopanska 3 (za predavanje su potrebne prijave).

Radio Dravu slušajte putem streaminga ili na FM frekvenciji 92,5 MHz.

zatvori