Četvrtak, 28. ožujka 2024.

USRED NOĆI Pijan i bez vozačke dvaput sletio s ceste

Tri prometne nesreće zabilježene su ovoga vikenda u Koprivnici, kako doznajemo od policije.

U subotu oko 7 sati u Dravskoj ulici 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničkih registracija te je prilikom uključivanja u promet s parkirališta oduzeo prednost prolaska 24-godišnjem vozaču Škode.

Došlo je do sudara prednjih dijelova oba automobila. Protiv 20-godišnjeg vozača slijedi prekršajni postupak.

Istoga dana oko 17.35 sati u Koprivnici na parkiralištu na Trgu podravskih heroja nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake te uslijed nepropisnog skretanja udario u stražnju stranu propisno parkiranog osobnog automobila Renault koprivničke registarske oznake. Vozač je napustio mjesto događaja i policija za njim traga.

Treća zabilježena nesreća dogodila se u nedjelju oko 0.15 sati u Prvomajskoj ulici u Starigradu. Tamo je 24-godišnji vozač upravljao Opelom koprivničkih registracija te uslijed nepropisne vožnje unazad sletio van kolnika na travnatu površinu i odvodni kanal, vratio se na kolnik te udario u dvorišnu ogradu čempresa i ponovno sletio van kolnika u odvodni kanal.

Utvrđeno je da je upravljao prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,41 promila. Smješten je u posebnu prostoriju policijske postaje gdje je zadržan do otrježnjenja.

zatvori