Subota, 20. travnja 2024.

Ulaznice za humanitarni koncert ‘Cure Iz CEntra i prijatelji’ danas puštene u prodaju

Ulaznice za koncert ‘Cure Iz CEntra i prijatelji’ danas su puštene u prodaju. Riječ je o humanitarnom koncertu kojeg koprivnički sastav priprema povodom 11 godina djelovanja. Medijski pokrovitelji koncerta su Radio Drava i portal Drava.info.

Koncert će se održati 7. listopada u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. Gosti na koncertu će biti Ivica PepelkoRajko Suhodolčan, Kavaliri, TS Zgubidani, Učiteljice i Begini.

Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran korisnicima udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije – Latice iz Koprivnice, Maslačak iz Križevaca te Mali princ iz Đurđevca.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u Udruzi Latice, Medičarni Špičko, Caffe baru Vintage, Calypso Pubu, Caffe baru Max, Caffe baru La Caffe te Caffe baru Scorpion u Koprivnici, Caffe baru Lotus u Virju, Caffe baru Kaktus i u Udruzi Mali princ u Đurđevcu te Art Rock Caffeu, Calypso i caffe baru DM, Caffe baru Lord te u udruzi Maslačak u Križevcima.

Podsjetimo, ženski tamburaški sastav Cure Iz CEntra djeluje od 2008. godine, a članice je spojila ljubav prema tradiciji i glazbi ovog kraja.

zatvori