Četvrtak, 25. travnja 2024.

Učenici OŠ “Braća Radić” posjetili nogometaše Slaven Belupa i zaigrali s njima nogomet

Nogometaše Slaven Belupa na jučerašnjem su treningu posjetili učenici četvrtog razreda Osnovne škole “Braća Radić” u pratnji učiteljice Marije Petras i asistentice u nastavi Andreje Sertić.

Slavenaši i Radićevci zabavljali su se na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš. Bilo je tu i nogometa, duela i driblinga, a sve uz zabavu i osmjehe na licima.

Nakon druženja na terenu, osnovnoškolci su odradili i press konferenciju na kojoj su postavljali pitanja Slavenovim igračima. Antonijo Ježina, Stipe Bačelić Grgić i Muzafer Ejupi strpljivo su odgovarali na pitanja, a posebno ih je na kraju razveselila i motivirala želja učenika da u subotu Slavenaši osvoje sva tri boda protiv Gorice.

Obećali su osnovnoškolci da će u subotu glasno navijati za Slaven Belupo i tako im pomoći i da dođu do nova tri boda.

– Uvijek nas razvesele ovakve posjete. Lijepo je čuti i vidjeti da mali Koprivničanci vole Slaven Belupo i navijaju za njega. Interesantno je odgovarati na njihova pitanja jer su iskrena i iz srca. Istina je da su obećali da dolaze u subotu na utamicu i da će nas bodriti, a riječi podrške, pogotovo ovako iskrene, uvijek puno znače. Nadam se da ćemo im se odužiti pobjedom, učinit ćemo sve da bude tako! – rekao je nakon druženja jedan od Farmaceuta Stipe Bačelić Grgić.

zatvori