Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Bojan Horvat u Svim stranama Koprivnice: Anegdote, gomila smijeha, pjesmice i prezačinjena pizza

Voditelj Radio Drave Bojan Horvat Horz sinoć je gostovao u programu Udruge Mamuze ‘Sve strane Koprivnice’ u Kulturno-kreativnom centru Pixel.

Svojim tipično otkačenim stilom uveo nas je u sam početak jesenskih kulturnih događanja u organizaciji Mamuza.

Kako je bilo i najavljeno, Bojan je govorio o počecima na Radio Dravi gdje je s vremenom postao voditeljska ikona, ali i o brojnim iskustvima, ljepšim i manje ljepšim iskustvima na tom i drugim poslovima. Razgovor nije mogao proći bez zabavnih anegdota koje su obilježile Bojanov radni vijek.

Bojan se prisjetio i svoje glazbene karijere u koprivničkom hip-hop sastavu RHS Coolektiv, a kako su ga iz publike zamolili da nešto odrepa, pridružila mu se kolegica i nekadašnja članica iz benda Sanela Bešlić.

Jedan od zabavnijih dijelova bio je svakako kada su Bojanu priredili da kuša pizzu s posebnim ljutim umakom, budući da je poznato da Bojan voli upravo začinjeniju hranu. Iako je bilo za očekivati da će je Bojan pojesti u slast, svi su prisutni mogli posvjedočiti kako je to ipak bilo previše za Bojana.

Druženje se nastavilo i nakon razgovora, a kako je bilo pogledajte u galeriji u nastavku. Osim toga, donosimo i video u kojem je prikazan jedan fragment ovog događaja.

zatvori