Utorak, 26. ožujka 2024.

SLAVENU DOLAZI OSIJEK Bogojević: Kvalitetni su, ali dat ćemo sve od sebe

Slaven Belupo ove subote dočekuje momčad Osijeka. Nakon prošlotjedne pobjede protiv Gorice, ohrabreni Farmaceuti na gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš dočekuju suparnika koji se trenutno nalazi na petom mjestu na tablici.

Trener Ivica Sertić istaknuo je kako ih na početku drugog kruga prvenstva čeka težak ispit, ali vjeruje da Slaven može do sva tri boda u sutrašnjoj utakmici:

– Opet su ispred nas četiri utakmice s najjačim protivnicima u ligi, a prva od njih je ona protiv Osijeka. Osječani su prije desetak dana promijenili trenera. Nadam se da neće previše mijenjati ni igrače ni sustav, a potvrdu toga mi daje podatak da u Vukovaru u Kupu nisu mijenjali previše. Optimizam nam bude dvije posljednje utakmice, pobjeda protiv Gorice u prvenstvu i protiv Hrvaca u Kupu, podignuto samopouzdanje i povratak rovitih igrača – rekao je Sertić.

Slavenov bočni napadač Bruno Bogojević najavio je utakmicu ovim riječima:

– Očekujem jednu tešku i zahtjevnu utakmicu. Osijek je jedna kvalitetna ekipa, trenutno peta na tablici, ali koja želi ići prema vrhu. Međutim, mi igramo pred domaćom publikom i dat ćemo sve od sebe. Nadam se da ćemo nastaviti pozitivan niz.

Utakmica počinje sutra u 19 sati. Ulaz se otvara dva sata ranije.

zatvori