Bablje ili miholjsko ljeto
Bablje ili miholjsko ljeto. Snimio Marko Posavec.

Pretežno sunčano uz više naoblake poslijepodne i navečer kada je prolazno ponegdje moguće malo kiše ili pokoji lokalni pljusak. Puhat će u početku slab do umjeren jugozapadni i zapadni vjetar, potkraj dana okrenut će na sjeverni. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 25 stupnjeva.

U utorak će biti pretežno sunčano uz nešto promjenjive, uglavnom visoke naoblake. Puhat će većinom slab vjetar južnih smjerova. Jutarnja temperatura oko 14, najviša dnevna oko 24 stupnja.

Srijeda nam donosi promjenu vremena. U prvom dijelu dana još će biti djelomično sunčano uz umjeren jugozapadni vjetar. Kasno poslijepodne ili navečer te osobito u noći na četvrtak zapuhat će sjeverni vjetar. Popodne i navečer očekujemo kišu koja u početku može biti i u obliku grmljavinskih pljuskova. Danju će još biti toplo, navečer slijedi pad temperature.

U četvrtak osjetno hladnije pa prema vikendu ponovno toplije.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.