Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 2. rujna: Večeras promjena vremena i kraj ljeta

U prvom dijelu dana bit će promjenjivo sunčano i vrlo toplo, ponegdje uz rijetke lokalne pljuskove. Poslijepodne jače naoblačenje uz sve veću mogućnost pljuskova i grmljavine, a tijekom večeri moguća su i ozbiljnija grmljavinska nevremena. No, čini se da kod nas u Podravini ipak ne bi trebalo biti jačih oluja. U drugom dijelu dana zapuhat će umjeren do pojačan sjeveroistočni vjetar. Kiša i pljuskovi mogući su i tijekom noći na utorak. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 28 do 30 stupnjeva, navečer osjetno svježije.

U utorak će u prvom dijelu dana još biti pretežno oblačno uz moguću kišu. No, ubrzo će se razvedriti sa sjeverozapada i do kraja dana više neće biti kiše. Puhat će umjeren sjeverni vjetar i bit će dosta svježije uz najvišu dnevnu temperaturu malo iznad 20 stupnjeva.

U srijedu i četvrtak bit će pretežno sunčano i vedro, u četvrtak uz malu mogućnost nekakvih lokalnih pljuskova, te ugodno toplo. Krajem tjedna ponovno oblačnije i svježije uz sjeverni vjetar, a možda i nešto kiše.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori