Petak, 19. travnja 2024.

Prognoza vremena za četvrtak, 5. rujna

Sunčano i pretežno vedro uz porast naoblake u večernjim satima te u noći na petak. Tijekom noći je samo ponegdje moguće i malo slabe kiše. Puhat će većinom slab sjeveroistočni vjetar. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 26 stupnjeva.

U petak će biti pretežno oblačno, povremeno uz moguću kišu ili pljuskove, osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje može biti i grmljavine, ali rijetko. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar. Jutarnja temperatura oko 14, najviša dnevna do 22 stupnja.

Pretežno oblačno vrijeme nastavit će se i u subotu, također uz povremenu kišu ili pljuskove. Mjestimice se može začuti i grmljavina. Puhat će većinom slab vjetar sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura oko 14, najviša dnevna vjerojatno ostaje ispod 20 stupnjeva.

Još nešto kiše ili pljuskova moguće je u nedjelju te u prvom dijelu ponedjeljka, a nakon toga ljepše, stabilnije i postupno toplije.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori