Petak, 19. travnja 2024.

Popularni Dravin voditelj Bojan Horvat Horz gostuje u ‘Svim stranama Koprivnice’

Popularni koprivnički radijski voditelj Radio Drave Bojan Horvat Horz gostuje u novom izdanju programa ‘Sve strane Koprivnice’.

Program je to Udruge Mamuze koji se organizira u Kulturno-kreativnom centru Pixel. Nakon ljetne stanke Bojan će biti prvi u nizu rujanskog izdanja ovog novouvedenog kulturno-zabavnog programa.

Bojan je na koprivničkoj medijskoj sceni prisutan već dugi niz godina, a svojim prepoznatljivim otkačenim stilom postao je svojevrsna ikona radijskog programa upravo na Radio Dravi gdje ga možete slušati gotovo svakodnevno.

Osim voditeljskog posla na Radio Dravi, Bojan je poznat i kao član nekadašnjeg hip-hop sastava RHS Coolektiv. Donedavno je radio i kao spiker na koprivničkom gradskom stadionu “Ivan Kušek-Apaš” na utakmicama Slaven Belupa, a u zadnje vrijeme ga se može gledati u novom gastronomskom video projektu “Gastro tražilica”, kao i na Ljetu na Zrinskom, brojnim manifestacijama i drugim prigodama u gradu.

O tome što i kakvu glazbu sluša, što sve može pojesti i ostalim, javnosti manje poznatim detaljima o Bojanu imate priliku saznati sutra u Kulturno-kreativnom centru Pixel s početkom u 20 sati.

zatvori