Petak, 29. ožujka 2024.

PONOVNA ODGODA Još uvijek ništa od otvaranja studentske menze u Koprivnici

Iako je početak nove akademske godine pred vratima, koprivnički studenti Sveučilišta Sjever još će malo pričekati na studentsku menzu.

Naime, premda je otvorenje studentskog restorana na koprivničkom Kampusu bilo najavljeno za ponedjeljak, 16. rujna, to se ipak neće dogoditi.

Doznala je to Radio Drava od prorektora Sveučilišnog centra Koprivnica Maria Tomiše, koji nas je za konkretnije informacije uputio na adresu KTC-a kojemu je povjeren posao vođenja studentske prehrane u Koprivnici.

Iz KTC-a su nam pak odgovorili da je sve na Ministarstvu znanosti i obrazovanja iz kojeg još uvijek nisu dali potrebne dozvole.

Do početka nove akademske godine preostalo je manje od tri tjedna, a iako se ne zna točan datum otvaranja studentskog restorana, u KTC-u i Sveučilištu Sjever nadaju se kako će studentska menza uskoro početi s radom.

Podsjetimo, ugovor o pokretanju studentskog restorana Sveučilište Sjever i KTC potpisali su još u ožujku. Njime je definirano da će studentska menza proraditi u roku od 30 dana. No taj je rok, sve do sad, stalno odgađan.

zatvori