Informativni portal Drava.info najsretnijeg čitatelja nagrađuje knjigom ‘Nosi mi se moja boja’ uspješnog poslovnog savjetnika i ekonomista Davora Bilmana.

Knjigu je osvojila Ksenija Jug. Čestitamo! Upute za preuzimanje nagrade potražite na mailu. 


Davor Bilman poslovni je savjetnik, poznatiji kao ljudski Skener osobnosti. U prve tri sekunde vizualnoga kontakta s osobom može prepoznati njenu osobnost, odabir automobila, odjeće te kakav komunikacijski stil preferira i što ju pokreće u životu.

Tijekom više od 20 godina rada u prodaji te s 15 godina iskustva soft skill trenera, radio je s više od 10 000 polaznika te s više od 500 tvrtki. Trenutno održava predavanja, radionice i treninge diljem regije na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada i poslovnog pregovaranja.

Svoje je znanje Bilman pretočio u knjigu ‘Nosi mi se moja boja’, a kad je u pitanju detekcija osobnosti, kad pročitate njegovu knjigu, bit će vam jasno i da način na koji netko pleše govori o njegovoj osobnosti.

Podsjetimo, Bilman je u četvrtak, 19. rujna, u Koprivnici održao predavanje pod nazivom “Skener osobnosti”, a isti je dan publici predstavio knjigu koju ovdje imate prilike osvojiti.

Snimila Ivona Rož.