Petak, 19. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKA Evo tko je osvojio knjigu ‘Nosi mi se moja boja’ Davora Bilmana

Informativni portal Drava.info najsretnijeg čitatelja nagrađuje knjigom ‘Nosi mi se moja boja’ uspješnog poslovnog savjetnika i ekonomista Davora Bilmana.

Knjigu je osvojila Ksenija Jug. Čestitamo! Upute za preuzimanje nagrade potražite na mailu. 


Davor Bilman poslovni je savjetnik, poznatiji kao ljudski Skener osobnosti. U prve tri sekunde vizualnoga kontakta s osobom može prepoznati njenu osobnost, odabir automobila, odjeće te kakav komunikacijski stil preferira i što ju pokreće u životu.

Tijekom više od 20 godina rada u prodaji te s 15 godina iskustva soft skill trenera, radio je s više od 10 000 polaznika te s više od 500 tvrtki. Trenutno održava predavanja, radionice i treninge diljem regije na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada i poslovnog pregovaranja.

Svoje je znanje Bilman pretočio u knjigu ‘Nosi mi se moja boja’, a kad je u pitanju detekcija osobnosti, kad pročitate njegovu knjigu, bit će vam jasno i da način na koji netko pleše govori o njegovoj osobnosti.

Podsjetimo, Bilman je u četvrtak, 19. rujna, u Koprivnici održao predavanje pod nazivom “Skener osobnosti”, a isti je dan publici predstavio knjigu koju ovdje imate prilike osvojiti.

Snimila Ivona Rož.
zatvori