Četvrtak, 25. travnja 2024.

Podravka Vegeta poražena u čvrstoj borbi s Budućnosti, uzvrat za tjedan dana na domaćem terenu

Nakon pobjede nad Jagodinom, rukometašice Podravka Vegete na Regionalnoj ligi u Podgorici zabilježile su poraz od domaće Budućnosti. Utakmica je završila rezultatom 29:26, na poluvremenu je bilo 15:12.

Kako je objavljeno na službenoj stranici kluba, koprivničke rukometašice su u prvom poluvremenu držale tempo i rezultat je uglavnom bio na jedan do dva gola razlike.

U drugom poluvremenu prednost Crnogorki je narasla i do +5, ali su se Podravkašice nizom od tri pogotka ponovno vratile i utakmicu završile s upravo tri gola zaostatka. U klubu ocjenjuju da je to bila još jedna čvrsta i borbena utakmica u nizu, te vrlo dobra priprema za nove izazove.

Za spomenuti je da se u listu strijelaca Lamprini Tsakalou upisala čak osam puta. Debelić je zabila pet, a Stanko četiri gola. Vratarke su imale 14 obrana, od kojih Magdalena Ećimović čak 10.

Regionalna liga nastavlja se idući tjedan kad će Podravka Vegeta u Koprivnici ugostiti ljubljanski Krim Mercator i podgoričku Budućnost.

A prije toga, ove nedjelje, pred koprivničkim je rukometašicama novi izazov. Počinje nova prvoligaška sezona. U prvoj utakmici rukometašice Podravka Vegete ugostit će Koku u koprivničkoj gimnazijskoj sportskoj dvorani. Početak je u 18 sati.

zatvori