Informativni portal Drava.info dva najsretnija čitatelja vodi na zanimljivo predavanje ‘Skener osobnosti’ koje će Davor Bilman održati u Koprivnici.

Dobitnici su: Đorđe Obranović i Marija Lazar. Upute za prisustvovanje predavanju pronađite na mailu.


HGK Županijska komora Koprivnica i Klub poslovnih žena Alfa organiziraju mini konferenciju koja okuplja poslovne žene i poduzetnice iz Koprivničko-križevačke županije, a u sklopu koje će se održati predavanje Davora Bilmana – Skener osobnosti u četvrtak, 19. rujna, u 13 sati u ŽK Koprivnica (Frankopanska 3, Koprivnica). U 18 sati Davor Bilman predstavit će svoju najnoviju knjigu naslova “Nosi mi se moja boja” koja je objavljena početkom 2019. godine.

Kako je moguće da se s nekim osobama izvrsno slažemo, a s drugima ne možemo pronaći zajednički jezik? Odgovor je u našoj osobnosti. Uz Davorovo predavanje možete pobliže upoznati svoju osobnost, osvijestiti kako se ona nosi u komunikaciji s drugim tipovima osobnosti te kako je iskoristiti za unaprjeđenje poslovnih i privatnih odnosa i postati još uspješniji.

Više o knjizi te o metodi Skener osobnosti, kao i o ostalim zanimljivostima iz života Davora Bilmana, saznajte u programu Radio Drave u četvrtak, 19. rujna od 11:00 sati.

Teme predavanja:

  • Četiri tipa osobnosti i njihove karakteristike
  • Koji tipovi posla odgovaraju pojedinom tipu osobnosti
  • Kako voditi pojedini tip osobnosti

O predavaču: Davor Bilman poslovni je savjetnik, poznatiji kao ljudski Skener osobnosti. U prve tri sekunde vizualnoga kontakta s osobom može prepoznati njenu osobnost, odabir automobila, odjeće te kakav komunikacijski stil preferira i što ju pokreće u životu. Tijekom više od 20 godina rada u prodaji te s 15 godina iskustva soft skill trenera, radio je s više od 10 000 polaznika te s više od 500 tvrtki. Formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji uz kontinuiranu izobrazbu, pomaže Davoru da polaznicima svojih treninga lakše prenosi nova znanja i vještine te osigura njihovu trenutnu primjenu u praksi. Trenutno održava predavanja, radionice i treninge diljem regije na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada i poslovnog pregovaranja.