Srijeda, 24. travnja 2024.

OSVOJITE Evo koga vodimo na atraktivno predavanje ‘Skener osobnosti’ popularnog Davora Bilmana

Informativni portal Drava.info dva najsretnija čitatelja vodi na zanimljivo predavanje ‘Skener osobnosti’ koje će Davor Bilman održati u Koprivnici.

Dobitnici su: Đorđe Obranović i Marija Lazar. Upute za prisustvovanje predavanju pronađite na mailu.


HGK Županijska komora Koprivnica i Klub poslovnih žena Alfa organiziraju mini konferenciju koja okuplja poslovne žene i poduzetnice iz Koprivničko-križevačke županije, a u sklopu koje će se održati predavanje Davora Bilmana – Skener osobnosti u četvrtak, 19. rujna, u 13 sati u ŽK Koprivnica (Frankopanska 3, Koprivnica). U 18 sati Davor Bilman predstavit će svoju najnoviju knjigu naslova “Nosi mi se moja boja” koja je objavljena početkom 2019. godine.

Kako je moguće da se s nekim osobama izvrsno slažemo, a s drugima ne možemo pronaći zajednički jezik? Odgovor je u našoj osobnosti. Uz Davorovo predavanje možete pobliže upoznati svoju osobnost, osvijestiti kako se ona nosi u komunikaciji s drugim tipovima osobnosti te kako je iskoristiti za unaprjeđenje poslovnih i privatnih odnosa i postati još uspješniji.

Više o knjizi te o metodi Skener osobnosti, kao i o ostalim zanimljivostima iz života Davora Bilmana, saznajte u programu Radio Drave u četvrtak, 19. rujna od 11:00 sati.

Teme predavanja:

  • Četiri tipa osobnosti i njihove karakteristike
  • Koji tipovi posla odgovaraju pojedinom tipu osobnosti
  • Kako voditi pojedini tip osobnosti

O predavaču: Davor Bilman poslovni je savjetnik, poznatiji kao ljudski Skener osobnosti. U prve tri sekunde vizualnoga kontakta s osobom može prepoznati njenu osobnost, odabir automobila, odjeće te kakav komunikacijski stil preferira i što ju pokreće u životu. Tijekom više od 20 godina rada u prodaji te s 15 godina iskustva soft skill trenera, radio je s više od 10 000 polaznika te s više od 500 tvrtki. Formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji uz kontinuiranu izobrazbu, pomaže Davoru da polaznicima svojih treninga lakše prenosi nova znanja i vještine te osigura njihovu trenutnu primjenu u praksi. Trenutno održava predavanja, radionice i treninge diljem regije na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada i poslovnog pregovaranja.

zatvori