Petak, 29. ožujka 2024.

Nogometašice Koprivnice ove subote dočekuju splitski Marjan

Seniorke Ženskog nogometnog kluba Koprivnica u subotu će ugostiti nogometašice ŽNK Marjan iz Splita.

Utakmica je to u sklopu 2. HNLŽ Sjever-Jug, a igrat će se na nogometnom igralištu u Đelekovcu. Trener Mario Gregurina zadovoljan je odrađenim pripremama pred sezonu te je najavio utakmicu ovim riječima:

– Doveli smo nekoliko novih igračica koje će sigurno još podići kvalitetu igre cijele ekipe. Optimistično gledam na čitavu sezonu koja je pred nama, a koja će sigurno biti puno zahtjevnija od prošle jer su nam u ligu ušle tri ekipe koje su prošle godine igrale prvu ligu. Jedna od njih nas očekuje u prvom kolu ove subote u Đelekovcu – rekao je Gregurina i nastavio:

– Moram priznati da mi je ekipa Marjana velika nepoznanica jer ih nikad nisam gledao, uspio sam doći do informacija da su mlada, agresivna i dobro organizirana ekipa. Bez obzira na sve, sigurno nas očekuje jedna borbena i čvrsta utakmica s puno trke. Dobro smo pripremljeni u svim segmentima nogometne igre i uvjeren sam da će cure na najbolji mogući način prezentirati sebe, klub i grad čitave ove sezone. Još jednom kažem, jako sam optimističan i vidim nas u samom vrhu lige – zaključio je Gregurina.

Utakmica je na rasporedu ove subote s početkom u 16:30.

Izvor: ŽNK Koprivnica (Facebook)
zatvori