Utorak, 23. travnja 2024.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Dodlek i Gašparić: I u Zdence idemo po pobjedu!

Nogometaši Tehnike-Koprivnice u prošlom su kolu na domaćem terenu ostvarili sjajnu pobjedu protiv aktualnog županijskog prvaka Tomislava iz Drnja. Rezultat je bio 5:2, a ove subote čeka ih gostovanje kod Zdenke ’91 u Velikim Zdencima.

– Mislim da smo se dobro pripremili za prvu domaću utakmicu. Ušli smo malo lošije, ali taj jedan sretan gol nas je oslobodio i sve je krenulo. Smatram da smo bili puno bolja ekipa, to se na kraju i vidjelo. Nismo ni mi očekivali tako visoku pobjedu od čak 5:2, ali vjerojatno je sva želja izašla na vidjelo nakon vodećeg pogotka. Mislim da je rezultat realan pokazatelj odnosa snaga na terenu – rekao je stoper Jura Dodlek.

Iznio je i očekivanja od gostovanja u Zdencima:

– Novi smo klub, oni ne znaju nas, ali ni mi ne znamo njih. Očekujemo tešku utakmicu, kao i na svakom gostovanju. Pripremamo se najbolje što možemo, idemo pokušati osvojiti sva tri boda, a vidjet ćemo kako će biti – najavio je Dodlek.

Lijevi bočni igrač Tehnike-Koprivnice Tomislav Gašparić je prokomentirao susret s Tomislavom.

– Iznenadio nas je broj pogodaka koje smo postigli. No, otvorili smo dobro utakmicu i do poluvremena zabili četiri gola. Već na poluvremenu se vidjelo tko će na kraju pobijediti. U nastavku smo zaigrali bez straha, dobro smo se držali i zasluženo pobijedili – rekao je Gašparić.

Momčad je visokom pobjedom podigla samopouzdanje.

– To nam jako nam puno znači. S Tomislavom smo prije igrali u Prvoj i Drugoj županijskoj ligi, dobro se znamo s njima. Blizu nam je Drnje pa je došlo i puno njihove publike, bila je dobra atmosfera. Pobjeda nam je od velikog značaja zato što smo pobijedili baš njih, te ostvarili prvu pobjedu na našem stadionu. Na glavnom terenu je puno bolje igrati jer je umjetna trava već jako istrošena. Glavni teren je stvarno dobar, bio je užitak igrati tamo.

Što Gašparić očekuje u Velikim Zdencima?

– Iskreno, ne poznajemo suparnika. U prvom kolu imali smo teško gostovanje pa smo skoro pobijedili, tako da nema straha. Idemo po pobjedu, vjerujem da ćemo je i ostvariti – rekao je Gašparić.

Utakmica 3. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica između Zdenke ’91 i Tehnike-Koprivnice na rasporedu je u subotu s početkom u 17 sati, a sudit će Matija Presečan, Dražen Vukman i Matea Loparac.

zatvori