Petak, 19. travnja 2024.

Nakon reprezentativne pauze Farmaceuti gostuju kod Intera, kapetan Delić: Idemo pokazati karakter

Nakon teškog poraza protiv Lokomotive u zadnjem kolu Hrvatski Telekom Prve nogometne lige, nogometaši Slaven Belupa sutra odlaze u Zaprešić na prvenstvenu utakmicu protiv Intera.

Reprezentativnu pauzu od dva tjedna Farmaceuti su iskoristili za prijateljsku utakmicu i pripreme za nastavak službenog natjecanja. Trener Ivica Sertić najavio je utakmicu ovim riječima:

– Čeka nas još jedna u nizu zahtjevnih utakmica, nema laganih suparnika i maksimalno ozbiljno smo se u ova dva tjedna posvetili analizi idućeg suparnika i radili smo na poboljšanjima naših nedostataka.

Snimio Krešo Puklavec

Miloš Radivojević se vratio treninzima, a uskoro se vraća i Tomislav Božić. No, zbog povreda neće nastupiti Goran Paracki kao i Vinko Međimorec.

Koliko je zadnji poraz od Lokomotive utjecao na raspoloženje u momčadi, komentirao je kapetan Farmaceuta Mateas Delić:

Snimio Krešo Puklavec

– Poraz k’o poraz, nije to sada nešto, događa se u nogometu. No, ovaj je rezultat od 6:1 baš odjeknuo. Bolje jednu utakmicu tako izgubiti i to na početku prvenstva, nego iz utakmice u utakmicu po 2:0. To nas je prizemljilo i pokazalo nam da ne možeš u nijednu utakmicu ulaziti sa 80 ili 90%. U svakoj utakmici protivnika moraš maksimalno respektirati. Podsjećam da je ova ista ekipa nedavno pobijedila i Hajduk i Istru i igrala dobro protiv Varaždina. Uvjeren sam da će ovi momci pokazati karakter.

Utakmica je na rasporedu sutra u Zaprešiću s početkom u 16:30.

zatvori