Utorak, 26. ožujka 2024.

Mlade rukometašice iz Podravkine škole rukometa pete na Kairos kupu u Trogiru

Mlade rukometašice iz Podravkine škole rukometa pod vodstvom trenera Nenada Smiljanca proteklog su vikenda sudjelovale u Trogiru na Kairos kupu 2019.

U dva dana turnira na kojem je sudjelovalo ukupno 6 ekipa mlade su Podravkašice odigrale niz utakmica i osvojile ukupno peto mjesto.

Prvog dana turnira Podravka 3 odigrala je utakmicu s domaćinom gdje je rezultat tijesno prevagnuo na stranu Trogira, a utakmica završila 13:12. Nakon toga uslijedila je utakmica s Dalmatinkom koja je bila bolja rezultatom 20:16.

Na drugom danu turnira igrale su utakmicu za peto mjesto protiv rukometašica Sesveta te ih pobjedile rezultatom 21:14.

– Posljednja utakmica je igrom bila baš onakva kakvu trener Nenad Smiljanec očekuje u novoj sezoni, a ovaj jaki pripremni turnir s ekipama koje su ujedno i najbolje plasirane ekipe na ovogodišnjem državnom prvenstvu uvelike je pomogao treneru da dobije stvarnu sliku onoga na čemu će više morati raditi u narednom razdoblju, ali i onih elemenata koji su zasada u njegovoj ekipi dobro posloženi – stoji na službenim stranicama kluba.

Ekipa Podravke 3 dobila je i trofej za fair play, a ovaj će im turnir zbog odličnog gostoprimstva još dugo ostati u sjećanju.

– Zahvaljujemo domaćinu na iznimno toplom gostoprimstvu, ljubaznosti i susretljivosti. Curama je bilo jako lijepo te su osim igračkog iskustva i novih prijateljstava koje su stekle mogle uživati u blagodatima sunca i mora za kraj ljeta i početak još jedne vesele školske godine, ali i nove rukometne sezone – za stranice kluba priopćio je trener Nenad Smiljanec.

zatvori