Četvrtak, 18. travnja 2024.

Poznata fitness trenerica i influencerica Martina Boss bit će gošća sljedeće epizode Gastro tražilice

Nakon što je ekipa Gastro tražilice posjetila jednu od najboljih podravskih pizzerija Kavalir u Botovu i poznatu koprivničku pizzeriju Grof, krajem idućeg tjedna u planu je snimanje specijalne epizode gdje će gostovati poznata fitness trenerica i model Martina Boščić (Boss), poznata i kao velika ljubiteljica tradicionalne hrvatske kuhinje.

U ovom trenutku Martina Boss jedna je od najutjecajnijih fitness influencera koju na Instagramu prati skoro 150 tisuća pratitelja, a na Facebooku ima oko 70 tisuća sljedbenika.

Martina Boss i producent Gastro tražilice Miroslav Mirković

Na svom kanalu najviše objavljuje fotografije sa svojih treninga, za svoje klijente izrađuje posebne planove prehrane, ali uz zdrav život, treninge, poznata je i kao veliki gurman. Uz posao fitness trenera Martina Boss je i Polleo Sport ambasadorica, a ove godine predstavila je i svoju liniju modernih i dizajnerskih kupaćih kostima Bosskini.

Foto: ustupila Martina Boss

U ovom gastro specijalu, Martina Boss će s ekipom Gastro tražilice posjetiti Podravkin restoran Podravska klet koji je prepoznatljiv po tradicionalnoj podravskoj kuhinji. Što će sve kušati i o čemu će razgovarati u ovom popularnom YouTube serijalu moći ćete vidjeti krajem rujna kada se očekuje premijera.

Foto: ustupila Martina Boss

Ovu cijelu gastro priču podržala je Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u sklopu projekta „Okusi hrvatske tradicije – Okusi Podravine i Okusi Prigorja“ i Lipički Studenac.

Foto: ustupila Martina Boss

Ako još slučajno niste pogledali sedmu epizodu Gastro tražilice, evo kako se dobro jede u popularnoj Pizzeriji Kavalir u Botovu!

Foto: ustupila Martina Boss
Foto: ustupila Martina Boss
Foto: ustupila Martina Boss
Foto: ustupila Martina Boss
Foto: ustupila Martina Boss
zatvori