Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Aktualno ISKORAK U KREATIVNOST: 20 godina Škole crtanja i slikanja ‘Paleta’, uskoro upisi u novi program

ISKORAK U KREATIVNOST: 20 godina Škole crtanja i slikanja ‘Paleta’, uskoro upisi u novi program

0
ISKORAK U KREATIVNOST: 20 godina Škole crtanja i slikanja ‘Paleta’, uskoro upisi u novi program
Kreativnost, u ovom slučaju likovna, iskonska je potreba, otkad je Božja ljubav udahnula život ljudskom biću na ovoj planeti.

Ako je otkrijemo u sebi i pružimo joj mogućnost da dođe do izražaja, može se razviti i usavršiti do neslućenih razmjera. Često i sebe iznenadimo nekim sposobnostima, za koje smo mislili da u nama ne postoje do određenog trenutka, kad im pružimo priliku da se istaknu.


Upišite se u novi program crtanja i slikanja Likovnog kluba “Paleta” u koprivničkom Domu mladih. Stručni voditelj je Ivan Lovreković, renomirani profesionalni slikar s dugogodišnjim iskustvom.

Program je koncipiran za početnike, te za polaznike sa slikarskim iskustvom uz stručan i individualan pristup. Tečaj se odvija jednom tjedno po dva školska sata, a podijeljen je u tri stupnja: crtačke i slikarske tehnike, akvarel, tempera i akrilik te uljane boje na platnu i staklu.

Mjesečna članarina iznosi 170 kn. Prvi informativni sastanak održat će se u subotu, 14. rujna u 16:30.

Upisi su mogući i naknadno na broj mobitela Ivana Lovrekovića 098/914-51-86 kod kojeg možete dobiti i sve potrebne informacije.


Umjetničku likovnu organizaciju – Likovni klub “Paleta” osnovao je profesionalni slikar Ivan Lovreković (dugogodišnji član HDLU i HZSU, te International Association of Art – Unesco) u dogovoru i suradnji s dugogodišnjim prijateljem – slikarom Draženom Josipom Pavićem prije 20 godina u Koprivnici i Zagrebu, za odrasle i djecu, baš s tim ciljem: da bi zainteresirane upoznao s njihovom kreativnošću i otvorio im skrivena vrata likovne umjetnosti, a potom pružio mogućnost upoznavanja i svladavanja najpopularnijih crtačkih i slikarskih tehnika i vještine.

Od samog početka interes je bio vrlo velik, i izvan Koprivnice i naše županije, pa su se u nove Likovne grupe uključivali polaznici iz Virovitice, Pitomače, Bjelovara, Varaždina, Ludbrega, Đurđevca…

Kontinuitet likovne edukacije ostao je do danas neprekinut i postao tradicija u cijeloj Podravini i drugdje!

Svake jeseni održava se i Godišnja izložba polaznika s najboljim likovnim radovima od protekle školske godine, uz izuzetno velik interes posjetitelja.

Ustupio Ivan Lovreković.
zatvori