Utorak, 23. travnja 2024.

Koprivnički strijelci odlični na županijskom prvenstvu, plasirali se na državno

Strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka nastupili su na prvenstvu Koprivničko-križevačke županije u disciplini velikokalibarskog pištolja i revolvera gdje su postigli dobre rezultate i plasirali se na državno prvenstvo.

Prvenstvo je odigrano na pištoljskoj streljani u Čakovcu.

U disciplini velikokalibarskog pištolja prvo mjesto osvojio je Boris Kovačić sa 180 otpucanih krugova ispred drugoplasiranog klupskog kolege Marina Mlinarića koji je otpucao 176 krugova.

Sa 164 otpucana kruga treće mjesto pripalo je Ivanu Betlehemu koji je za samo jedan krug nadmašio Zorana Hemetka koji je otpucao 163 kruga zauzevši četvrto mjesto.

Na peto mjesto sa 131 otpucanim krugom plasirao se Bojan Kovačec, dok je Željko Ivačić sa 89 otpucanih krugova ostvario plasman na deveto mjesto.

U ekipnoj konkurenciji seniorska ekipa Podravke u sastavu Boris Kovačić, Marin Mlinarić i Zoran Hemetek otpucala je 519 krugova ostvarivši plasman na prvo mjesto.

U konkurenciji seniora velikokalibarskim revolverom nastupio je natjecatelj Podravke Marin Mlinarić otpucavši 176 krugova što je bilo dovoljno za osvajanje prvog mjesta u ovoj disciplini.

Na predstojećem državnom prvenstvu koje će se održati na streljani u Osijeku Streljački športski kub Podravka nastupit će u ekipnom i pojedinačnom nastupu u disciplinama velikokalibarskog pištolja i revolvera.

Na slici (slijeva): Marin Mlinarić, Boris Kovačić, Zoran Hemetek. Ustupili iz Strelačkog športskog kluba Podravka.
zatvori